KÖTÜ SEKSE RAZI OLMAK

KÖTÜ BİR İLİŞKİ VE SEKSE RAZI OLMAK 

Kötü bir ilişki ve sekse razı olmak iyi çocukların istedikleri seksi almasını engeller.


İyi bir çocuğun yirmili yaşlarının sonundaki karısı, partnerinin onu seks için nasıl "rahatsız edici bir davranışta olduğunu" benimle paylaştı. "Hayır" dediğim zaman adam suratını asıp geri çekilirdi. Cinsel olmayı kabul ettiğinde, karşılık vermek için çok az şey yaparken, onun uyarılmasına odaklanacaktı. Durumu bir cümle ile açıkladı, " Kendisini ateşe verirse beni gerçekten tahrik edeceğini söyleyebilirim . Bunu seve seve yapar ve beni mutlu ettiği için iyi seks yaptığını düşünür."

iyi bir seks için neler olmali


İyi Çocuklar, kötü sekse razı olarak, çok fazla iyi seks deneyimlemeyeceklerini garanti eder. Aaron , iyi çocukların kötü seks yaratmasının oldukça yaygın bir yolunun güzel bir örneğini sunuyor. Yatak odasını ziyaret edelim ve onunla karısı Hannah arasındaki tipik bir cinsel senaryoyu gözlemleyelim:

Aaron ve Hannah, ilişkilerinde sık görülen bir durum olan birkaç haftadır seks yapmıyorlar. Bu gece Aaron kendini cinsel hissediyor, ama Hannah'ya sevişmek istediğini söylemek yerine , dolaylı olarak onu uyandırmaya çalışma düzenine giriyor.

Hannah, Aaron'ın "rahatsız etmesine" içerlediğini birkaç kez Aaron'a bildirmiş olsa da, Hannah yatakta onun arkasına geçerek sırtını ovmaya başlar. Omuzlarına masaj yaparken, bir an için onun cinsel olarak uygun olmamasına olan kızgınlığını bastırıyor. Kalçalarını ovmak için ellerini yavaşça aşağı doğru hareket ettirirken, vücudunun dokunuşa tamamen açık olmadığını da fark etti. Yavaş hareket ederek ve  aşırı cinsellikle onu endişelendirmeyerek, onun havasına gireceğini umuyor . Bu yaklaşım geçmişte zaman zaman işe yaradı.

$ads={1}

Aaron kadının göğüslerinden birini hafifçe okşadığında, kendi vücudunun içinde olup bitenlerden tamamen habersizdir .Şimdiye kadar, Hannah'nın uyarılmasına odaklanmıştır ve onu sinirlendirmek için fazla bir şey yapmadan, onu havaya sokacak kadar nasıl uyaracağını tahmin etmeye çalışmaktadır.

Sonunda, kız onun tekliflerini geri çevirmediği için onu devirir ve sonraki yirmi dakika boyunca
tüm dikkatini kadın orgazm olana kadar onun uyarılması üzerinde yoğunlaştırır. Kendi
fiziksel uyarılmasından koptuğu için, kendisini doruğa çıkarmakta zorlanır. Kendine yardımcı olmak için, iş yerindeki genç sekreter hakkında hayal kuruyor . Sonunda orgazm olduğunda, duygusal durumunu kontrol etmek için odağını hemen karısına çevirir. Daha sonra, yuvarlanıp uyurken, Aaron kendini boş ve kırgın hissediyor .  ( Seks esnasında başkasını hayal ederek seks yapıyorsanız , ana partnere odaklanmıyorsanız demek ki bir yerde bir problem var demektir.)


Aşk hayatın nasıl? İyi seks yapmaya başlamaya hazır mısın? 
Eğer öyleyse, okumaya devam et...




Post a Comment

Daha yeni Daha eski