YAŞAM ENERJİSİNİ BASTIRMAK

Yaşam Enerjisini Bastırmak İyi Bir Seksi Engeller

Daha iyi bir seks nasıl yapılır? İyi bir seks nasıl yapılır ve neler olmalıdır.

Bir erkek çocuk ergenliğe ulaştığında,  karşı cinsle ilişki kurmayı öğrenmenin çalkantılı denizlerinde müzakere ve mücadele etmeye başlamalıdır . Bir kız arkadaş bulma ve bir gün seks yapma umuduna sahip olacaksa, bir kadının onu fark etmesini ve onu onaylamasını sağlamak için ne gerektiğini anlaması gerekir. Bazı erkekler için bu süreç oldukça kolay geliyor gibi görünüyor . Yakışıklı, yıldız bir atlet veya varlıklı bir aileden geliyorlarsa, kadınları cezbetmek onlar için çok zor olmayabilir.

alfa olmak

Yukarıda söylenen ergen erkek azınlığı bir kez hariç tuttuğunuzda bu ; bir kızın onlardan hoşlanmasını sağlamak için ne yapılması gerektiğine dair hiçbir fikri olmayan genç erkeklerin çoğunluğunu bırakırİşte bu noktada birçok genç erkek , belki de "iyi" olmakla diğer erkeklerden sıyrılacaklarına ve karşı cinsten birinin onayını kazanabileceklerine karar verirlerBu karar, özellikle genç adam olduğu gibi iyi olmadığına inanmaya şartlandırılmışsa önemlidir!!!!

Pek çok İyi çocuğun yetişkinliğe taşıdığı şey , - bir kadını ve onun cinsel beğenisini kibar davranarak cezbetmeye çalışmak - ergenlik döneminde oluşturulan bu stratejidir . İyi çocukların, bir kadının onlara sahip olduğu için şanslı olacağına inanması ve aynı zamanda herhangi bir kadının onları neden isteyeceğini merak etmesi nadir değildir . Bir kadının kendilerine çekici gelmesinin veya onlarla seks yapmak istemesinin başka bir sebebini bulamadıkları için, İyi Çocuklar istedikleri seksi elde etmede sürekli olarak etkisiz kalsa bile "kibar olma" stratejilerine bağlı kalırlar.

İronik olarak, kibar ve iyi biri olmaya çalışmak bir erkeğin yaşam enerjisini çalar. İyi Çocuk ne kadar çok onay arar ve "doğru olanı yapmaya" çalışırsa , bir insanı kendisine çekebilecek her türlü enerjinin kapağını o kadar sıkı kapatır . Bu yüzden İyi Çocukların kadınlarına kendileri çekici gelmediği konusunda ağıt yaktığını duyuyorum. İyi çocuklar yaşam enerjisini bastırdıklarında kimsenin dikkatini ve ilgisini çekmezler.


Kadınlar bana sürekli olarak, bir İyi Adamın/Çocuğun hoş tavrına çekilseler de, zamanla onunla seks yapmaktan heyecanlanmanın zor olduğunu söylüyorlar. Partner genellikle kendini kusurlu hisseder, ancak bu aslında onun hatası değildir. İyi çocuğun bir düğmeyi çevirmek veya olası bir partneri uyandırmak için çok az şeyi var . İyi Adamlar/ Çocuklar , bir kez daha  işe yarayan şeyin tersini yaparak, istedikleri seksi elde etmelerini engellerler.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski