İYİ BİR SEVGİLİ OLMAYA ÇALIŞMAK

İyi Bir Sevgili Olmaya Çalışmak, İyi Çocukların İstedikleri Seksi Elde Etmelerini Engeller.


Efendi Adamların iyi sevgili olmaktan gurur duyması alışılmadık bir şey değil. İyi bir sevgili olmak bu erkeklerin kendilerini değerli hissetmek için kullandıkları bir bağlılık olabilir.  Diğer erkeklerden farklı olduklarına kendilerini ikna etmenin bir yolu olabilir. Ayrıca içselleştirilmiş utanç ve korkularından uzaklaşarak seks yapmalarına izin vermek için çok etkili bir mekanizma olabilir. İyi çocuklar , partnerlerinin uyarılmasına ve zevkine odaklandıkları sürece, dikkatlerini kendi zehirli utançlarından , yetersizlik duygularından veya boğulma korkusundan uzaklaştırabilirler. Otuzlu yaşlarının ortasındaki  Efendi Adam olan Terrance , buna iyi bir örnektir. 


iyi bir sevgili olmak



"Erken boşalma ile ilgili bir sorunum var". Terance ilk terapi seansında kendini böyle tanıttı. "İlk karım beni başka bir adam için terk etti" diye duraksamadan devam etti. "Bu yıkıcıydı. İyi haber şu ki , harika , şehvetli ve cinsel bir kadınla tanıştım ve evlenmek üzere nişanlandık. Tek bir sorun var. Çok erken geliyorum. Beni o kadar çok tahrik ediyor ki , bende çok heyecanlı oluyorum..."

Terrance , seviştikleri zaman kız arkadaşının memnun etmek için ne kadar çok çalıştığını anlatmaya devam etti. Ne zaman sevişseler , Terrance penisini vajinasına sokmadan önce onu sözlü olarak uyararak kız arkadaşının iki yada üç orgazm olmasını sağlamaya çalışırdı. Daha sonra onu vajinal olarak bir doruğa daha getirmeye çalıştı. Ne yazık ki , son orgazmını yaşamadan önce sık sık boşalırdı. Terrance, nişanlısına o kadar özverili görünüyordu ki , nişanlısı tatmin olduğu sürece hiç orgazm olup olmamasının umurunda olmadığını söyledi. 

Terrance, "Bu tek sorun dışında her şey harika " dedi. "Çocukları beni seviyor. Ailesi beni seviyor. Benimle ilgili her şeyi sevdiğini söylüyor.( %30 eksik bir şey olması hissetmesi dışında). Artık sevişmek istemiyor gibi görünüyor ve bu işi düzeltene kadar düğünü ertelemekten bahsediyor."

Çoğu zaman , Terrance gibi Efendi Adamlar , harika aşıklar olmaya çalışarak ne kadar çok şey kaçırdıklarının tamamen farkında değillerdir. İyi çocuk harika aşıklar olmaya karar verdiğinde , aslında sıkıcı bir seks için bir reçete oluşturuyorlar. Diğerini memnun etmeye odaklanan seks ; rutin , en son ne işe yaradıysa onu yap türünde bir deneyimi garanti eder. Harika bir aşık olmaya çalışmak , Efendi Adamların pek çok tutkulu , karşılıklı , spontane , tesadüfi veya samimi cinsel deneyim yaşamamasını sağlar. İyi bir seks için neredeyse hiç iyi bir şey değildir. 

Post a Comment

Daha yeni Daha eski